Wie is Alice

Natuurfotografie is mijn grote passie. In de natuur ontsnap ik van het ‘moeten’ en geldt alleen maar het genieten. Met de camera om mijn nek ga ik op zoek naar wat op dat moment mijn speciale aandacht trekt.

Neem eens een kijkje op mijn Instagram:

Mijn andere passie is reizen met de buscamper door Europa, samen met man en hondjes.

Onze buscamper heet Os-kar (afgeleid van ‘onze kar’, beetje Brabants dialect😊) is 5,60 mt lang en ruim 21 jaar oud. Hij is heel trouw, ijzersterk, langzaam en redelijk basic. Hij heeft ons inmiddels gebracht naar het Zuiden van Europa waar we uiteindelijk – symbolisch of niet- willen neerstrijken tussen de olijfbomen. Een droom die we alle langere tijd hebben, maar nu echt zijn aangegaan. In het voorjaar van 2021 zijn we deze enkele reis begonnen.

Vorig jaar wilden we voor 3 maanden op ontdekkingstocht gaan met Os-kar, op zoek naar een geschikte locatie. Door Corona zijn dat 8 fantastische weken geworden. We zijn niet verder gekomen dan Zuid-Frankrijk.

Via deze site houd ik jullie graag op de hoogte van ons avontuur!

%d bloggers liken dit: