Wie is Alice

Natuurfotografie is mijn grote passie. In de natuur ontsnap ik van het ‘moeten’ en geldt alleen maar het genieten. Met de camera om mijn nek ga ik op zoek naar wat op dat moment mijn speciale aandacht trekt.

Mijn andere passie is reizen met de camperbus door Europa, samen met man en hondjes.

Onze camperbus heet Os-Kar (afgeleid van ‘onze kar’, beetje Brabants dialect๐Ÿ˜Š) is 5,60 mt lang en ruim 21 jaar oud. Hij is heel trouw, ijzersterk, langzaam en redelijk basic. Hij zal ons brengen naar het Zuiden van Europa waar we uiteindelijk – symbolisch of niet- willen neerstrijken tussen de olijfbomen. Een droom die we alle langere tijd hebben, maar nu echt aangaan. In het voorjaar van 2021 zal deze enkele reis van start gaan.

Vorig jaar wilden we voor 3 maanden op ontdekkingstocht gaan met Os-Kar, op zoek naar een geschikte locatie. Door Corona zijn dat 8 fantastische weken geworden. We zijn niet verder gekomen dan Zuid-Frankrijk.

Corona is er, maar we maken de start en zien wel hoe de reis gaat lopen. Via deze site houd ik jullie graag op de hoogte!